Asiantuntevaa neuvontaa digitaaliseen menestykseen

Tarjoamme kattavaa konsultointia, joka tukee WordPress-sivustosi ja koko digitaalisen läsnäolosi kehittämistä. Meidän asiantuntemuksemme auttaa sinua navigoimaan digitaalisen maailman haasteissa, optimoimaan resurssit ja maksimoimaan sivustosi potentiaalin.

WordPress Konsultointi sitefix

Tee fiksuja valintoja ja säästä rahaa

Tarjoamme kohdennettua neuvontaa, joka auttaa sinua ymmärtämään digitaalisen strategian perustekijät, parantamaan käyttäjäkokemusta ja hyödyntämään teknologiaa liiketoimintasi hyväksi.

Strateginen suunnittelu

Autamme määrittelemään ja toteuttamaan pitkän tähtäimen digitaaliset strategiat.

Kustannusten optimointi

Käymme läpi yrityksenne kulurakenteen digitaalisen markkinoinnin suhteen ja kerromme mikä kannattaa ja mikä ei.

Digitaalinen markkinointi

Autamme sinua hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin kanavia tehokkaammin ja samalla säästäen rahaa.

Missä voisimme auttaa teitä?

Digitaalinen strategia

Autamme luomaan kattavan digitaalisen strategian, joka tukee liiketoimintasi pitkän aikavälin tavoitteita ja kasvua.

IT-infran auditointi & optimointi

Tarkastamme ja optimoimme IT-järjestelmäsi tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

SEO & sisältöstrategia

Kehitämme SEO- ja sisältöstrategioita, jotka parantavat sivustosi näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.

Sosiaalisen median strategiat

Suunnittelemme sosiaalisen median strategioita, jotka tehostavat läsnäoloasi verkossa ja edistävät asiakasvuorovaikutusta.

Me Sitefixillä ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan digitaaliset tavoitteesi ja varmistamaan, että digitaalinen transformaatio tukee liiketoimintasi kasvua.

Kerro tarpeistasi

Useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

Tämä osio on suunniteltu vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin ja tarjoamaan selkeät vastaukset. Tutustu useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja löydä nopeasti vastaukset sivustosi hostingiin liittyviin kysymyksiin.

Ymmärrämme tuskan varsin hyvin. Itseasiassa todella monesti tänä päivänä Pk-yrityksille myydää erilaisia digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median palveluita, joita yritykset eivät edes välttämättä tarvitse. Usein näitä palveluja myös ostetaan tietämättä tarkemmin mitä ostetaan. Mikä pahinta - näistä palveluista ei asiakkaille toimiteta kovinkaan usein minkäänlaisia raportteja, mistä ilmenisi esimerkiksi kuinka monta liidiä palvelu on tuottanut kuukaudessa, kuinka konversiprosentti on kehittynyt tai kuinka myynti on kasvanut.

Tällaisissa tapauksissa me Sitefixillä pystymme todella auttamaan. Teemme jatkuvasti yrityksille erilaisia digitaalisen markkinoinnin kulurakenteen auditointeja. Käymme siis läpi mistä kaikista palveluista yritykset maksavat, ovat ne tarpeellisia, minkälaista hyötyä palvelut tuottavat.

Teemme näistä selkokielisen raportin ja usein lopputuloksena on se, että jatkuvia ja toistuvia kuukausikuluja vähenee ja täten rahaa jää muuhunkin.