Kotimaista ammattitaitoa
jo vuodesta 2005

WordPress ylläpito on fiksu valinta

Päiväsi ansaitsevat keskittymisen liiketoimintaasi, ei teknisiin pulmiin. Me Sitefixillä huolehdimme, että WordPress-sivustosi rullaa sujuvasti, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja asiakkaidesi palvelemiseen

Palvelut sitefix

24/7/365 huolenpito

Meillä on työkalut, joiden avulla valvomme sivustoa. Mikäli sivusto ei vastaa ajoitettuihin kutsuihin, siitä tulee hälytys ja reagoimme heti. Nuku siis yösi rauhassa ja anna meidän huolehtia sivustosi hyvinvoinnista.

Päivittäiset varmuuskopiot

Tietokanta sekä tiedostorakenne varmuuskopioidaan päivittäin. Palautus onnistuu 90pv takautuvasti. Ei siis pelkoa siitä, että jotain peruuttamatonta pääsisi tapahtumaan. Ikinä.

Tietoturva & haittaohjelmat

Valvomme sivustosi toimintaa ympäri vuorokauden. Suoritamme päivittäiset skannaukset haittaohjelmien osalta. Pidämme huolen, että sivustolta ei löydy haittaohjelmia.

WordPress päivitykset

Päivityksiä taas? Näistä huolehtiminen on todella tärkeätä sivuston toiminnan kannalta. Ei hätää. Me huolehdimme WordPress -järjestelmän, lisäosien sekä teemojen päivitykset säännöllisesti puolestasi.

Live Chat asiakaspalvelu

Askarruttaako jokin? Voit kirjautua Oma Sitefix palveluun ja avata suoran keskustelun asiantuntijamme kanssa. Autamme ongelmatilanteissa ja konsultoimme asiakasta tarpeiden mukaan.

Kuukausittaiset raportit

Toimitamme kuukausittain selkokieliset raportit, mistä näet selvästi mitä toimenpiteitä olemme suorittaneet sivustolle, sekä miten sivusto on toiminut. Raportit sisältävät myös mm. sivuston kävijämäärät.

Palvelut sitefix

Nuku yösi rauhassa
ja anna meidän huolehtia sivustosta

Mikään ei ole niin uuvuttavaa, kuin venyttää iltoja ja kaventaa yöunia kotisivuhuolien takia. Valitsemalla ylläpidon kotisivuille, voit lakata huolehtimasta kokonaan.

Ylläpito - hinnoittelu

Hinnoittelumme on suunniteltu olemaan läpinäkyvä ja ennustettava – ei yllätyksiä. Sopimus- ja laskutuskausi ovat myös joustavia.

Perus

Täydellinen starttipaketti pienille sivustoille ja aloitteleville yrittäjille.

49€/kk

Kasvu

Verkkokauppialle suunnattu paketti takaa kauppasi toiminnan.

79€/kk

Custom

Täysin yrityksenne tarpeiden mukaan muokattava ylläpitopaketti.

???/kk

Useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

Tämä osio on suunniteltu vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin ja tarjoamaan selkeät vastaukset. Tutustu useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja löydä nopeasti vastaukset sivustosi ylläpitoon liittyviin kysymyksiin.

Tarjoamme kattavan ylläpitopaketin, joka sisältää 24/7 valvonnan, päivittäiset varmuuskopiot ja säännölliset päivitykset, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta sivustosi teknisestä ylläpidosta.