10 ilmaista kuvapankkisivustoa

Tuli hieman etsittyä ilmaisia kuvapankkisivustoja, joista siis voit ladata hyvällä omallatunnolla kuvia ja käyttää niitä vapaasti. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja parhaassa tapauksessa oikein jaetulla kuvalla saat kasvatettua liikennöintiä esim. kotisivuille tain sosiaalisen median kanavallesi.

Jos katsotaan esimerkiksi tämän päivän isojen brandien sosiaalisia medioita, näiden profiili ja/tai kansikuvia – kuvalla on iso merkitys. Allekirjoittanut saa melkein päivittäin etsiä asiakkaalle kuvapankeista kuvia erilaisiin tarkoituksiin kuten: kotisivuille, printtimediaan tai muuhun markkinointiin. Kuvaton blogijulkaisu tai sivusto on kuin vanhentunut päiväkirja, ei herätä kovinkaan paljoa mielenkiintoa.

Tässä siis pieni lista, jota itse käyn päivittäin läpi ja tarjoan asiakkailleni kuvia.

Picjumbo

Upea lähde löytää kaikenlaisia kuvia. Hakua helpottaa kuvien jakaminen erilaisiin kategorioihin ja täten löydät juuri sen tapaista kuvaa kuin etsit. Picjumbo tarjoaa kuvia ilmaiseksi niin yksityiseen kuin kaupalliseen käyttöön.

http://picjumbo.com

Superfamous studios

Superfamous tarjoaa upeita kuvia CC Attribution 3.0 lisenssin alla, joka käytännössä antaa sinulle oikeudet kuvan kaupalliseen käyttöön, mikäli pystyt sisällyttämään krediitit ja lähteen kuvan julkaisun yhteydestä.

Sivustolta löytyy todella upeita korkearesoluutiokuvia – suurimmaksi osaksi luontoaiheisia kuvia.

http://superfamous.com

IM FREE

Toinen upea lähde ilmaisille kuville, josta saa ladattua kuvia ilmaiseksi myös kaupalliseen tarkoitukseen. Sivusto pitää sisällään laajan määrän kategorioita – löytyy aina ihmiskeskeisistä kuvista urheiluun ja lifestyleen.

http://www.imcreator.com/free

Life of Pix

Kerrassaan upea sivusto korkearesoluutio kuville ilman käyttörajoituksia. Sivustolta on helppo etsiä kuvia ja nopeeta myös ladata.

http://www.lifeofpix.com/

Picography

Picographysta löydät paljon upeita kuvia, joita voit käyttää täysin vapaasti niin yksityiseen kuin kaupalliseen tarkoitukseen.

http://picography.co/

New Old Stock

Upea kokoelma Vinta tyyppisiä kuvia, joita voit käyttää vapaasti. Sivustolta löytyy paljon mm. mustavalko -kuvia.

http://nos.twnsnd.co/

Jay Mantri

Jay Mantrista voi tulla sinulle hyvä lähde uusille kuville – ilmaisia korkearesoluutiokuvia moneen lähtöön.

http://jaymantri.com/

Magdeleine

Tätä ei kannata missata – upea kokoelma vapaasti käytettävistä kuvista. Laadusta ei olla tingitty senttiäkään.

http://magdeleine.co/

Pixabay

Yksi allekirjoittaneen suosikeista mitä tulee ilmaisiin kuviin. Löydät sivustolta kuvia melkein mihin tahansa käyttötarkoitukseen, tyyliin ja lajiin.

http://pixabay.com/

Freeimages

Toinen toistaan upeampi vapaiden kuvian sivusto. Voit käyttää tämänkin sivuston kuvia vapaasti kotisivuilla, yksityisessä käytössä ja mihin tahansa kaupalliseen käyttöön. Sivustolta löytyy laaja valikoima kuvia – kannattaa ehdottomasti laittaa sivusto talteen tulevaa varten.

http://www.freeimages.com/

Share This :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *