Virallinen Woocommerce iOS App on vihdoin julkaistu ja sitä ei vaan voi jättää uutisoimatta.

Kenelle Woocommerce iOS App on tehty?

Woocommerce on loistava verkkokauppasovellus, joka on suunniteltu asennettavan WordPress -pohjaisille kotisivuille. Allekirjoittanut on käyttänyt omassa verkkokaupassa ( www.lamin-x.fi ) Woocommercea jo useamman vuoden ja olen tätä myös suositellut asiakkaille – toteuttanut useita asiakkaiden verkkokauppoja hyväksi käyttäen Woocommercea.

Tämä applikaatio on suunniteltu kauppialle, jotka haluavat pysyä jatkuvasti ajantasalla verkkokaupan tapahtumista. Applikaatiolla saat puhelimesta tai vaikkapa iPadista liikkeessä ollessasi tarkkaa tietoa tilauksista, asiakkaista ja myös tuotteita. Pysyt myös ajantasalla tuotteiden varastosaldoista.

Mitä se tekee?

Sovelus mahdollistaa useamman kaupan seuraamisen helposti iPhonella tai iPadilla ilman ylimääräisten lisäosien tai muiden integraatioita edistävien osien asennusta. Sinun tarvitsee vain luoda omat API avaimet Woocommerceen. Voit luoda API avaimet näin: Käyttäjät -> Oma profiili.

wc-app-get-api-keys

Lisättyäsi kaupan applikaatioon – voit todella hallita kauppaasi helposti. Mikä parasta? Voit lisätä yhteensä 4 kauppaa sovellukseen.

woocommerce-ios-add-multiple-stores

Voit katsoa sovelluksen työpöydältä lukuja kuten myynnit, tilaukset, asiakkaat ja myös pikakatsella tilauksia. Voit myös vaihtaa työpöydän näkymään päivä, viikko tai kuukausinäkymin.

woocommerce-ios-dashboard
woocommerce-ios-view-orders woocommerce-ios-view-products

Jokaisesta listauksesta saat kokonais näkymän tilauksista tai tuotteista. Voit myös katsoa näitä yksittäin.

Esimerkiksi voit klikata tilausta saadaksesi tästä lisätietoa kuten asiakkaan tiedot, maksutapahtuman, toimitustiedot ja mahdolliset asiakkaan kommentit koskien tilausta.

woocommerce-ios-view-order-with-notes

Voit katsoa tuotteiden tietoja klikatessa tuotetta listauksessa. Tämä näkymä näyttää tuotteen yleiset tiedot kuten hinnan, toimitustiedot, luokat ja tuotekoodin. Voit myös tarkisella tuotteen varastosaldoa ja tuotevariaatioita helposti.

Lisää hyvää tulossa

Wooommerce iOS julkaistiin vasta äsken, mutta jo tulevat päivitykse ovat jo hyvässä vauhdissa ja tuotapikaa ovella. Yksi huomattavin muutos on tilausten käsittely puhelimella – voit muokata tilauksia ja merkitä ne valmiiksi puhelimella.

Tilausten muokkauksesta pääsemmekin seuraavaan mukavaan ominaisuuteen: PUSH ilmoitukset. Uusista tilauksista tullaan jatkossa saamaan kivat PUSH ilmoitukset.

Lataa Woocommerce iOS

Voit ostaa ohjelman suoraan AppStoresta ja saat heti kauppasi omaan taskuun ja pääset jatkossa käsiksi edellä mainittuihin huikeisiin päivityksiin.

lataus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *