Tilaa Sitefix ylläpito

Tilaa kotisivuillesi paras WordPress ylläpito jo tänään.

100% tyytyväisyystakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli jostain syystä et koe ylläpitoamme sinulle sopivaksi, voit peruuttaa sen ja saat rahasi takaisin.

Ei määräaikaisia sopimuksia

Määräaikaiset sopimukset ovat niin last season -juttu. Voit irtisanoa ylläpitosopimuksen milloin tahansa ja mistä syystä tahansa.
Ei tarvitse sitoutua vuosiksi.

Suora chat -yhteys asiantuntijoihin

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja juuri silloin, kun apua tarvitaan. Voit siis avata suoran Chat-keskustelun meidän kanssa, kun apua tarvitset.

Luotettava kotimainen kumppani

Sitefix tarjoaa kotimaista huppuosaamista WordPress ylläpidon suhteen. Osaamisemme perustuu yli 10 vuoden kokemukseen ja satojen erilaisia sivustojen ylläpitoon.

Kehitämme sivustoasi

Sitefix WordPress asiantuntijapalveluiden avulla voit viedä sivustosi aivan uudelle tasolle. Kehitämme uusia ominaisuuksia sivustoille viikottain ja parannamme suorituskykyä päivittäin.

Ylläpito aktivoidaan 24h kuluessa

Aktivoimme uusia asiakkuuksien ylläpidot aina vuorokauden kuluessa tilauksesta ja täten sivustosi on osaavissa käsissä todella nopeasti. Tilaa ylläpito jo tänään ja lakkaa huolehtimasta.