SITEFIX LYHYESTI

Kohti stressivapaata vyöhykettä kotisivujen suhteen.

Miten Sitefix toimii?

Me Sitefixillä tiedämme, miltä kotisivujen ylläpitäminen voi tuntua. Meillä on vuosien kokemus sivustojen suunnittelusta, toteutuksesta sekä ylläpidosta. Olemme rakentaneet palvelun, jonka avulla juuri Sinä voit lopettaa sivustosta huolehtimisen ja keskittyä omaan ydinosaamiseen. Tällä tavoin saavutat huomattavasti nopeammin tavoitteesi ja voit nauttia vapaa-ajasta.

01 

Ymmärrämme &
autamme.

Kotisivujen tärkeyttä tämän päivän liiketoiminnassa ei tarvitse korostaa. Valveutuneet ja vaativat asiakkaat eivät tyydy tänä päivänä keskinkertaiseen sivustoon, vaan valitsevat listalta sen, joka toimii ja missä on tiedot ajan tasalla. Tiedämme varsin hyvin kuinka raskasta kotisivujen ylläpitäminen voi olla. Moni haluaakin päivittää sivustoa, mutta aika tai tekninen osaaminen ei anna myöden. Sitefix palvelu on kehitetty sekä rakennettu aidosta intohimosta kohti parempia kotisivuja. Haluamme aidosti auttaa yrityksiä sekä yrittäjiä selviytymään arjesta ja vähentää stressiä.

02 

Yksi hinta &
ei muita kuluja.

Kotisivujen päivittämiseen saa kulutettua yllättävän paljon rahaa – varsinkin jos aina on eri tekijä. Oletko kyllästynyt pyytämään tarjouksia pienistäkin asioista? Kyllästynyt odottamaan sitä muutosta sivuille? Olet oikeassa paikassa. Sitefix palvelun parhaita puolia on sen selkeä hinnoittelu. Ei siis enää useita tarjouspyyntöjä tai yllättäviä kustannuksia. Voit asioida aina saman asiantuntijan kanssa ja tämän avulla kumpikin osapuoli oppii nopeasti toisistaan – hommat tulee hoidetuksi nopeasti ja tehokkaasti.

03 

Tehokas & toimiva
kokonaisuus

Sitefix ylläpidon avulla voit lakata huolehtimasta kotisivuista ja keskittyä omaan ydinosaamiseen. Stressi vähenee ja huomaat hetken kuluttua olevasi energisempi sekä tehokkaampi myös omassa työssäsi. Voit kenties vihdoin päästää myös mielikuvituksesi vauhtiin ja suunnitella tulevia kampanjoita sekä markkinointia, sillä sinulla on kumppani, jonka avulla ne toteutukset saadaan tehtyä. Tällä tavoin saadaan kokonaisvaltainen ja kustannustehokas vaikutus myös koko liiketoimintaan. Tällaista sen olisi pitänyt olla aina.

Missio, visio ja arvot

Kysyntä oli selvä - kehitimme ratkaisun

Vuosina 2012-2016 toteutimme lukuisia kotisivujen suunnittelu- ja toteutus projekteja, joista asiakkaat jatkoivat yhteydenpitoa pienten muutosten, päivityksien ja konsultoinnin osalta.

Aloimme tarjoamaan omille kotisivuasiakkaille räätälöityä ylläpitopalvelua kuukausihintaan ja tästä saimme idean tuoda Sitefix konseptin markkinoille kaikkien ulottuville.

Kenenkään ei tarvitse menettää yöunia kotisivujen takia

Haluamme kaikkien nauttivan kotisivuista ja niiden tuomista hyödyistä. Ratkaisumme avulla sinäkin voit keskittyä omaan ydinosaamiseen ja vihdoin ottaa kotisivuista kaiken hyödyn irti.

Sitefix kasvaa asiakkaan mukana ja asiantuntijamme konsultoivat erilaisissa muutoksissa.

Tyytyväinen asiakas on meidän tavoite

Asiakastyytyväisyys on asia, jonka otamme todella vakavasti. Tämä on myös asia, johon panostamme kovasti. Haluamme olla markkinoiden paras kumppani kotisivujen ylläpidon suhteen.

Pyrimme tarjoamaan ratkaisun, jonka avulla asiakas voi kasvattaa omaa liiketoimintaa. Sitefix on kumppanisi nyt ja vuosienkin päästä.

Aloitetaanko yhteistyö?

c41d3fc38d95947e5ea991729ee9dc9b____