Tuntuuko sivusto tai verkkokauppasi hitaalta? Meneekö hermot? Tuttu tunne varmasti meille kaikille!

Enää ei tarvitse kärvistellä yksin, sillä uusi kotimainen palvelu nimeltä Speedup.fi on avattu! Palvelu on osa Sitefix.fi palvelukokonaisuutta.

WordPress nopeusoptimointiin keskittynyt ja omistettu palvelulle on ollut kysyntää jo pitkään. Olemme optimoineet jo kymmeniä WordPress sivustoja ja täten päätimme rakentaa tälle aivan oman alueen ja palvelukonseptin. Speedup.fi palvelu on tarkoitettu kaikille WordPress sivustoille!

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin hitaasti latautuva sivusto tai verkkokauppa. Itseasiassa hitaus on yksi varmimmista tavoista karkoittaa asiakas verkkokaupasta.

Kuinka nopeasti verkkosivuston tulisi ladata? Ihannetapauksessa haluat verkkosivustosi latautuvan kolmen tai kahden sekunnin kuluessa, varsinkin jos se on verkkokauppa. Kahden – kolmen sekunnin merkki on käännekohta, jossa poistumisprosentti nousee taivaisiin – itse asiassa 40% kuluttajista odottaa korkeintaan kolme sekuntia ennen kuin hylkää sivuston.

Lähde: https://www.websitebuilderexpert.com/building-websites/website-load-time-statistics/

Nopeuta sivustosi jo tänään -10% hinnalla!

Tarjoamme Sitefix.fi kävijöille -10% alennuksen Speedup.fi palvelusta, säästät siis helposti jopa 100€, kun klikkaat tilauksen sisään!
Mainitse tilauksen yhteydessä ”Sitefix kampanja” ja saat alennuksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *