Nopeuta WordPress sivustoa

Kukaan ei tykkää hitaista kotisivuista, ei edes Google.
Olemme optimoineet kymmeniä sivustoja latautumaan nopeasti.
Voimme nopeuttaa myös sinun sivustoa.

Miksi sivuston latausnopeus on tärkeä?

Olet varmasti törmännyt hitaisiin sivuihin ja tiedät sen tunteen, kun lataus kestää ja kestää. Kukaan ei tykkää hitaista sivuista – ei varsinkaan Google. Hidas sivusto karkottaa asiakkaat sekä kävijät tehokkaasti ja mikä pahinta, hidas sivusto ohjaa sinun omia asiakkaita kilpailijoiden sivuille.

01 

Oikea
palvelinympäristö

Yksi sivuston lataukseen vaikuttavista asioista on ympäristö, missä sivusto sijaitsee. Useimmat yritykset luottavat tänä päivänä edelleen heikkoihin webhotelleihin ja jaettuihin resursseihin. Myös monet suomalaiset webhotelli -palveluntarjoajat laahaavat tekniikan kanssa turhankin paljon perässä kehityksestä. Me Sitefixillä tiedämme täydellisen reseptin WordPress julkaisujärjestelmän alustaksi ja tarjoamme sitä asiakkaille edulliseen hintaa.

02 

Sivuston rakenne
ja sisältö

Toinen asia mikä vaikuttaa olennaisesti sivuston latautumiseen on sivuston rakenne sekä tämän sisältö. WordPress -sivustoilla merkittävään rooliin nousevat sivuston sisällön laatu, määrä sekä asennetut teemat ja lisäosat. Kaikki nämä ovat asioita joihin pystymme vaikuttamaan tehokkaasti. Tunnistamalla pullonkaulat sisällön ja rakenteen suhteen saadaan isoistakin sivustoista kevyitä ja nopeasti latautuvia kokonaisuuksia.

03 

Oikeat tekniset
toimenpiteet

Nopea sivusto vaatii toimiakseen oikean palvelimen, hiotun sisällön ja rakenteen lisäksi teknisiä toimenpiteitä, joiden avulla saadaan maksimoitua sivuston latausnopeus. Olemme Sitefixillä erikoistuneet räätälöimään teknisiä toimenpiteitä erilaisille sivustoille. Ei ole väliä onko kyseessä pieni, iso, blogi tai vaikkapa tuhansien tuotteiden verkkokauppa – meiltä löytyy lääkkeet nopeuden optimoimiseksi kaikillle sivustoille.

Optimointi referenssit

Olemme listanneet alapuolelle muutamia tekemiämme optimointeja. Mittaustyökaluna käytämme jo standardiksi muodostunutta palvelua nimeltä GT Metrix, joka analysoi sivuston toiminnan ja latausnopeuden. Nähdäksesi eron ilman optimointia ja optimoinnin jälkeisen tuloksen, listaamme vierekkäin kuvat ennen ja jälkeen tyyppisesti.

Lainefix.fi ennen optimointia

Lainefix.fi optimoituna

Jarvileasing.fi ennen optimointia

Jarvileasing.fi optimoituna

Theseven.fi ennen optimointia

Theseven.fi optimoituna

Liigamusic.com ennen optimointia

Liigamusic.com optimoituna

Helenavaari.fi ennen optimointia

Helenavaari.fi optimoituna

Ctof.fi ennen optimointia

Ctof.fi optimoituna

Kimlaine.fi ennen optimointia

Kimlaine.fi optimoituna

Cafebuffo.fi ennen optimointia

Cafebuffo.fi optimoituna

Dev.kimlaine.fi ennen optimointia

Dev.kimlaine.fi optimoituna

Blog.kimlaine.fi ennen optimointia

Blog.kimlaine.fi optimoituna

Sitefix.fi ennen optimointia

Sitefix.fi optimoituna

Tuntuuko oma sivusto hitaalta? Tilaa Sitefix ylläpito ja yllätyt iloisesti.

98f87d51692411f0ee6bb4c5a5d3290c*********