Nopeutamme WordPress sivustoja

Kukaan ei tykkää hitaista kotisivuista, ei edes Google. WordPress latausnopeus on tärkeä asia sivuston suhteen. Olemme optimoineet kymmeniä sivustoja latautumaan nopeasti.


Optmoikaa sivuni
Nopeutamme WordPress sivustoja

Miksi WordPress latausnopeus on tärkeä?


Olet varmasti törmännyt hitaisiin sivuihin ja tiedät sen tunteen, kun lataus kestää ja kestää. Hidas sivusto karkottaa asiakkaat sekä kävijät tehokkaasti ja mikä pahinta, hidas sivusto ohjaa sinun omia asiakkaita kilpailijoiden sivuille. Meillä on täydellinen resepti lautausnopeuden optimointiin.

1. Oikea palvelinympäristö

Yksi sivuston lataukseen vaikuttavista asioista on ympäristö, missä sivusto sijaitsee. Useimmat yritykset luottavat tänä päivänä edelleen heikkoihin webhotelleihin ja jaettuihin resursseihin. Myös monet suomalaiset webhotelli -palveluntarjoajat laahaavat tekniikan kanssa turhankin paljon perässä kehityksestä. Me Sitefixillä tiedämme täydellisen reseptin WordPress latausnopeuden optimoimiseksi ja tarjoamme sitä asiakkaille edulliseen hintaa.

Miksi WordPress latausnopeus on tärkeä?2. Sivuston rakenne ja sisältö

Toinen asia mikä vaikuttaa olennaisesti WordPressin latausnopeuteen on sivuston rakenne sekä tämän sisältö. WordPress -sivustoilla merkittävään rooliin nousevat sivuston sisällön laatu, määrä sekä asennetut teemat ja lisäosat. Kaikki nämä ovat asioita joihin pystymme vaikuttamaan tehokkaasti. Tunnistamalla pullonkaulat sisällön ja rakenteen suhteen saadaan isoistakin sivustoista kevyitä ja nopeasti latautuvia kokonaisuuksia.

Miksi WordPress latausnopeus on tärkeä?3. Oikeat tekniset toimenpiteet

Nopea sivusto vaatii toimiakseen oikean palvelimen, hiotun sisällön ja rakenteen lisäksi teknisiä toimenpiteitä, joiden avulla saadaan maksimoitua sivuston latausnopeus. Olemme Sitefixillä erikoistuneet räätälöimään teknisiä toimenpiteitä erilaisille sivustoille. Ei ole väliä onko kyseessä pieni, iso, blogi tai vaikkapa tuhansien tuotteiden verkkokauppa – meiltä löytyy lääkkeet nopeuden optimoimiseksi kaikillle sivustoille.

Miksi WordPress latausnopeus on tärkeä?

Tuntuuko oma sivusto hitaalta? Tilaa Sitefix ylläpito ja yllätyt iloisesti.