Kysymyksiä ja vastauksia

Kohti stressivapaata vyöhykettä kotisivujen suhteen.

Alle olemme koonneet useimmiten kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit kysyä sitä olemalla yhteydessä meihin chat -palvelun välityksellä tai yhteystiedot -sivun kautta.

Mitä jos en tarvitse sisältömuutoksia sivuille?

On totta, että kaikille sivuille ei tarvitse tehdä sisältömuutoksia kuukausittain. On kuitenkin hetkiä, kun jotain pitäisi saada nopeasti muutettua ja silloin me olemme täällä sinua varten.

Vaikka sivustolla ei olisikaan uutisosiota päivitettävänä, niin tiettyjä asioita olisi hyvä pitää ajan tasalla kaikesta huolimatta.

Tarjoatteko webhotellia tai verkkotunnuksia?

Kyllä! Olemme Viestintäviraston valtuuttama verkkotunnusten välittäjä sekä yhteistyökumppanina meillä on kotimainen palveluntarjoaja webhotellien suhteen.

Webhotellit ovat suunniteltu silmällä pitäen WordPress julkaisujärjestelmää ja suorituskykyä. Webhotellin ominaisuuksia mm: PHP7, Nginx, MariaDB, Cloudflare, HTTPS + HTTP2

Millaisia sisältömuutoksia voitte tehdä sivulleni?

Voimme muokata tai poistaa olemassa olevaa sisältöä sekä lisätä uutta sisältöä sivustolle tämän rakenteen sen salliessa.

Kuukausittaiseen ylläpitopalveluun ei siis kuulu uusien ominaisuuksien tai toiminallisuuksien rakentaminen tai toteutus.

Esimerkiksi voimme: lisätä uuden tuotteen verkkokauppaan, uutiset ajankohtaista -osioon, luoda uuden alasivun ja asetella asiakkaan toimittaman sisällön, muuttaa yhteystiedot, lisätä kuvia galleriaan jne.

Tarjoatteko hakukoneoptimointia?

Haluamme keskittyä tarjoamaan Suomen parasta ylläpitopalvelua ja se on meidän ydinosaamista.

Emme siis tarjoa hakukoneoptimointi -palvelua, mutta voimme konsultoida teitä valitsemaan oikeat työkalut, että sivustonne näkyisi hakukoneissa halutulla tavalla.

Voitteko palauttaa sivuston varmuuskopiosta?

Kyllä! Huolehdimme sivuston päivittäisestä varmuuskopioista ja voimme halutessanne palauttaa sivuston varmuuskopiosta.

Säilytämme varmuuskopioita suojatussa pilvipalvelussa 30 päivän ajan.

Tarvitsen ylläpitopalvelua useammalle sivustolle, saanko alennusta?

Kyllä! Mikäli tarvitset ylläpitoa useammalle kuin yhdelle sivustolle, annamme mielellään tarjouksen kokonaisuudesta.

Voit lähestyä meitä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerrottuasi tarpeet, annamme teille hyvän tarjouksen.

Millainen sopimus ja laskutus?

Sopimuskausi on aina 12kk kerrallaan ja laskutuskaudeksi voi asiakas valita 3kk, 6kk tai 12kk. Laskutus tapahtuu sähköpostiin lähetettävällä laskulla, 14pv maksuajalla.

Sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse.

Toimitteko mainostoimistoiden kanssa?

Kyllä. Meillä on useampi mainostoimisto asiakkaana. Meidän tarjoama ylläpitopalvelu on mainostoimistoille todella hyvä työkalu, jonka myyminen loppuasiakkaalle on helppoa ja edullista.

Voimme tarvittaessa toimia ns. taustalla – loppuasiakkaan ollessa vain yhteydessä mainostoimistoon.

Miten toimitte haittaohjelmien tai hakkereiden suhteen?

Lyhtyt vastaus: teemme kaiken ennalta-ehkäisevästi, ettei sivustosi joutuisi hyökkäyksen kohteeksi – teemme siitä todella vaikean kohteen.

Avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä houkuttelee haittatekijöitä harmittavan paljon ja mikäli sivustoon päästäisiin upottamaan haitallista koodia tai se lakkaisi toimimasta, me saamme siitä tiedon heti ja voimme palauttaa sivuston nopeasti toimintaan. Ennaltaehkäisy, torjunta ja palautus kuuluvat kaikki ylläpitopalveluun.

Mitä jos teeman tai lisäosan päivityksissä yhteensopivuus ongelmia?

Tarkastamme aina sivuston kunnon ennen päivityksiä ja heti päivityksien jälkeen. Mikäli teeman, lisäosan tai WordPressin päivityksessä ilmenee yhteensopivuusongelmia, palautamme sivuston heti takaisin varmuuskopiosta ja konsultoimme asiakasta. Otamme tarvittaessa yhteyttä teeman tai lisäosan kehittäjään ongelman tiimoilta.

Aloitetaanko yhteistyö?

[email protected]@@@@@@