WordPress ylläpito hinta

Kotisivujen ylläpitopalvelun hinta määräytyy usein sivuston tyypistä. Karkeasti sivustot voidaan jakaa kahteen luokkaan; perus sivustot ja verkkokaupat/yhteisösivustot.

Tilaa WordPress kotisivujen ylläpito tänään!


Tilattuasi Sitefix ylläpitopalvelun aloitamme usein ylläpidolliset tehtävät jo saman vuorokauden aikana. Ylläpitoasiakkaat saavat pääsyn tukisivulle, jossa voit tavoittaa asiantuntijan suoraan chat -yhteydellä.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

WordPress


79 / kk


Sivuston 24/7/365 monitorointi
Päivittäiset varmuuskopiot
Live Chat asiakaspalvelu
Tietoturvan monitorointi ja puhdistustyöt
Wordpress, lisäosa ja teemojen päivitykset
Kuukausittaiset raportit


Woocommerce


99 / kk


Sivuston 24/7/365 monitorointi
Päivittäiset varmuuskopiot
Live Chat asiakaspalvelu
Tietoturvan monitorointi ja puhdistustyöt
Wordpress, lisäosa ja teemojen päivitykset
Kuukausittaiset raportit


Tilaa heti

kustomoitu (alk. 39€/kk)


/ kk


Tarvitseeko sivustosi erityistä huolenpitoa, säännöllisesti sisältöpäivityksiä tai jotain muuta?


Kerro meille tarpeesi ja räätälöimme juuri teille sopivan ylläpitopaketin edullisesti.pyydä tarjous

Lupauksemme asiakkaille


100% tyytyväisyystakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli jostain syystä et koe ylläpitoamme sinulle sopivaksi, voit peruuttaa sen ja saat rahasi takaisin.

Ei määräaikaisia sopimuksia

Määräaikaiset sopimukset ovat niin last season -juttu. Voit irtisanoa ylläpitosopimuksen milloin tahansa ja mistä syystä tahansa.
Ei tarvitse sitoutua vuosiksi.

Suora chat -yhteys asiantuntijoihin

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja juuri silloin, kun apua tarvitaan. Voit siis avata suoran Chat-keskustelun meidän kanssa, kun apua tarvitset.

Luotettava kotimainen kumppani

Sitefix tarjoaa kotimaista huppuosaamista WordPress ylläpidon suhteen. Osaamisemme perustuu yli 10 vuoden kokemukseen ja satojen erilaisia sivustojen ylläpitoon.

Kehitämme sivustoasi

Sitefix WordPress asiantuntijapalveluiden avulla voit viedä sivustosi aivan uudelle tasolle. Kehitämme uusia ominaisuuksia sivustoille viikottain ja parannamme suorituskykyä päivittäin.

Ylläpito aktivoidaan 24h kuluessa

Aktivoimme uusia asiakkuuksien ylläpidot aina vuorokauden kuluessa tilauksesta ja täten sivustosi on osaavissa käsissä todella nopeasti. Tilaa ylläpito jo tänään ja lakkaa huolehtimasta.

suosituksia

Asiakkaamme suosittelevat


Asiakastyytyväisyys on asia, jonka otamme todella vakavasti. Tämä on myös asia, johon panostamme kovasti. Haluamme olla markkinoiden paras kumppani kotisivujen ylläpidon suhteen.

Sitefix ylläpitopalvelu on ylittänyt odotukset, asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastaukset tulevat nopeasti ja vikatilanteissa on autettu jopa illalla.

Kati Lukkari
Kati Lukkari
@mussukat.fi

Sitefix mahdollistaa meille keskittymisen asiakaskokemuksen kehittämiseen sivuston korjaamisen sijasta. Sitefix ymmärtää asiakkaan liiketoimintakriitisen tarpeen ja toimii sen mukaan.

Sami Ranta
Sami Ranta
@serpentiini.fi

Tilaa Sitefixin WordPress aiheiset uutiset sähköpostiisi